Köşe Yazısı · Pazartesi Yazıları
Mehmet Yıldırım
Yatırım beklentisi ve gerçekler
Kimseyi suçlamadan, ortak akılla bir yol bulmak zorundayız.
Kimseyi suçlamadan, ortak akılla bir yol bulmak zorundayız. Geçen hafta görüştüğüm bir esnaf, durumu çok güzel özetledi. Kentimizin potansiyeli düşündüğümüzden çok daha büyük. Gençlerin fikirlerine kulak vermeden kalıcı bir çözüm bulunamaz.
Bu tablo karşısında sessiz kalmak hiçbirimize yakışmaz. Kimseyi suçlamadan, ortak akılla bir yol bulmak zorundayız. Sözün özü: birlikte hareket edersek başaramayacağımız şey yok.
Önümüzdeki aylarda bu konunun daha çok gündeme geleceği kesin. Elbette her şeyin bir bedeli var, ama ertelemenin bedeli daha ağır. Vatandaşın beklentisi aslında son derece açık ve anlaşılır.
Geçen hafta görüştüğüm bir esnaf, durumu çok güzel özetledi. Kimseyi suçlamadan, ortak akılla bir yol bulmak zorundayız. Umarım ilgili kurumlar bu çağrıyı duyar ve harekete geçer.